PD_vanner

Här är gänget för dig som vill arbeta som volontär vid våra arrangemang. Det kan vara allt från att hjälpa till med att rigga och riva, att koka kaffe, kolla biljetter eller att se till att folk i allmänhet mår bra.

Arbetsuppgifterna kommer se väldigt olika ut beroende på vårt arrangemang. Ibland behöver vi många som hjälper oss, ibland bara några få, men vi uppskattar alltid en hjälpande hand. Man måste inte heller vara den som kan lyfta 100kg tross, utan alla är välkomna och hjälper till efter förmåga.

Om du är en av dem som brinner för kultur på olika sätt och tycker att det vi gör och står för är något du vill hjälpa till att stötta. Anmäl då ditt intresse att vara volontär genom att maila oss på volontar@pipedream.se eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver veta ditt namn, din ålder, din mail och ditt telefonnummer samt att du berättar lite om din erfarenhet och vad du vill göra. Anledningen att vi vill veta lite mer om dig är för att vi då lättare kan placera rätt person på rätt post.

Kanske ses vi redan på nästa arrangemang.

/Madde
Chefsproducent, PipeDream Production