ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD FÖR DENNA GÅNG!

 

I ett träsk långt bort från civilisationen hittar vi träsktrollet Shrek. Likt andra träsktroll har han valt att leva i sin ensamhet, där han slipper förföljas av hat och pikar från såväl människor som sagoväsen. Så en dag tar Shreks liv en ny vändning när en hel svärm sagofigurer dumpas på hans tröskel. För att åter vinna tillbaka sitt träsk blir Shrek tvungen att bege sig ut på en resa där han bland annat möter den pratglada Åsnan, den onda Lord Farquaad och en viss prinsessa klädd i grönt…

Musikalen bygger på den prisbelönta Dreamworksfilmen från 2001 och har spelats på Broadway sedan 2008. Nu kommer denna underbara föreställning till Skåne, med start i början av januari spelas musikalen på både Lunds stadsteater och Nöjesteatern i Malmö.

Nu söker vi skådespelare och sångare till föreställningen i ca-ålder 10-50, vi söker avancerade amatörer till vår ensemble såväl som semiprofessionella och professionella artister till de lite större birollerna.

Audition hålls den 9-10 september i Lund

Under audition kommer det genomföras ett kortare dansprov och ett individuellt sångprov där du har möjlighet att sjunga valfri låt på svenska. Till detta medtages pianonoter med ackordanalys i rätt tonart.

Sista anmälningsdag är den 2e september och för att skicka in din anmälan fyller du i formuläret nedan. Du kommer få ett mejl från oss med din tid och ytterligare information strax efter sista anmälningsdag. Har du några frågor kan dessa skickas till audition@pipedream.se.